Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Racefietsen/ATB

Bike Totaal B van der Koog al meer dan 40 jaar een begrip in de Hoeksche Waard. Ook op sportief gebied hebben wij een zeer uitgebreide collectie merken in huis die u kunnen ondersteunen in uw sportieve hobby en aansluiten bij de nieuwste trends van het moment. Van onze merken hebben wij een uitgebreide collectie fietsen in onze winkel staan zodat ze ook in het echt te bewonderen zijn.

Bodyscanning

Om een zo’n perfect mogelijke maat afstelling te krijgen maken we gebruik van een uitgebreide “body scanning” wat een hele goede basis geeft voor een frame maat en bijbehorende afstelling.

Clinics

Elk jaar geven we diverse clinics op de weg en ook off road om de beginnende maar ook de gevorderde fietser nog meer de kans te bieden om net iets meer uit jezelf en de fiets te halen.

Meld je aan voor de eerstvolgende clinic!

r

Onderhoud Racefiets/ATB

Onderhoud kan op afspraak of voor de kleine reparatie’s direct gebeuren. Bij grotere reparaties geven wij op verzoek vooraf een prijsopgave.

Onderhoudsafspraak maken

r

Kleding

Voor de veeleisende fietser hebben we een compleet accessoires lijn in onze winkel van BBB en ook op het gebied van kleding helmen schoenen werken we met de bekende merken, zoals:

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen